Как да изберете имот в планината

Докато жителите на черноморското крайбрежие замръзват от пронизващия вятър, собствениците на имоти в Банско си почиват и се наслаждават на живота.

Това може да е вашата съдба, а за да стане тя сбъдната реалност, започнете с разглеждане на имоти на: сайта на агенцията.
Красивата природа на Родопи планина, Рила и Пирин, Стара планина с уредена инфраструктура, намираща се около градове и планински курорти, жилищни комплекси с най-съвременни удобства, отлични условия за зимни спортове, високо ниво на обслужване и разумни цени правят българските недвижими имоти привлекателни за инвестиции.

Планините са красиви във всеки сезон на годината. През студения сезон има отлични условия за зимни спортове. През лятото може да отидете в множество туристически маршрути и да се любувате на планинските реки, езера, водопади да посетите уникални пещери или да се отдадете на риболов и лов.

Апартамент или къща в планински курорт може да се използва за отдих, за постоянно пребиваване след пенсиониране или за отдаване под наем. Всичко това може да научите и от агенция за недвижими имоти.

Цените на имоти Банско, Пампорово, Боровец, Смолян, достъпни за по-голямата част от купувачите, които мечтаят да купуват втори дом в един от най-красивите Югоизточна Европа.

Защо да помислите за покупката на имот в България през есента или зимата, ако половин година преди началото на сезона всичко може да се промени?

Време е да запомните, че сезонът е не само лято, но и зима. Докато жителите на черноморското крайбрежие замръзват от пронизващия вятър, собствениците на недвижими имоти в Банско си почиват и се наслаждават на живота.

Ако търсите най-евтиния ски курорт в Европа: настаняване, пансион, уроци по ски и пр. проучете цените на луксозни имоти в планината. Броят на исканията за недвижими имоти в Слънчев бряг намалява, а имотите в Банско, Пампорово и Боровец – се увеличават. Ето, защо ски курортите в България са едни от най-търсените днес не само от български, но и от чуждестранни граждани.

Scroll to Top