Какво да облека за работа – 5 стилни облекла за офиса

Основата на офис гардероб е основно неща: якета, панталони, блузи и ризи, миди поли, разнообразно лаконични облекла и по този начин да покажете своята индивидуалност.

Класическите дрехи трябва да бъдат комбинирани с модерни, например цветни блузи или такива в стила на 70-те години. Опитайте да промените скромните черни обувки с луксозните кадифени вещи. Така определено ще се превърнете в център на вниманието в офиса. Ето някои примери за скучни и стилни облекла за работа.

Какво да носите в офиса

Тази есен, карето стана най-подходящият печат. За да бъдете в тенденция, но тя да не излиза извън рамките на дрескода, спрете избора на модерни костюми в стил „Принцът на Уелс“. Сутиен, ботуши и блуза ще направят стриктното изображение ви дори по-женствено.

Една обикновена трикотажна рокля с подходяща дължина също може да се квалифицира за заглавието на основния офис. Тя, съчетава красиво палто и високи ботуши и ви прави истинска икона на стила.

Предимството на класическия черен костюм е, че може да носите сутрин в офиса, а вечер на тържествено събитие или дори среща. Отивате на парти след работа, просто вземете чифт умни обувки и големи бижута.

Роклята с графичен печат е идеална за служители с творчески професии. Не се страхувайте да използвате оригинални и дръзки комбинации от ежедневния гардероб. Те ще покажат фантазията ви и голямо усещане за вкус.

През есента топлият и уютен пуловер е основният предмет на гардероба. Променете джинсите с модел пола, а ботушите с кадифени боти. И „воала“- модерният костюм за офиса е готов!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scroll to Top