Часовникът на ръката – поличби и суеверия

Носенето на часовник на ръката е показност на стил и положение, но според някои в часовника има нещо мистично, нещо необичайно. Той отброява времето, броят на седмиците, месеците, годините, но наред с това съществуват множество поверия:

Например, има знак, че часовникът не може да бъде подарен. Ако часовникът е подарен на сватба, това е знак за ранен развод на младоженците. Ако часовникът е даден за рожден ден, поличбата гласи, че ще разчете времето до смъртта на собственика му.

Трябва ли да взема часовници casio като подарък?

Много психологични хора вярват, че ако дадете в замяна такъв дар губите негативните страни.

Часовете са мощен талисман на защита и привличане на късмет. Такива часовници запазват енергията на своите предци и с помощта на тази енергия защитават собственика от зли очи.

На коя ръка да носите часовника?

Оказва се, че вашето възприятие за времето зависи от това, на коя ръка е вашият часовник. Може да изглежда невероятно, след това с помощта на конвенционален часовник можем да контролираме времето си.

Ако искате да направите по-бързо времето, поставете часовника на лявата ръка. Ако искате всяка минута да спира, носете часовника си от дясната ръка. Това е разбираемо: подсъзнанието на човек възприема времето в зависимост от страната, в която се обръщаме да гледаме часовника. Дясната страна е отговорна за бъдещето, а лявата за миналото. Така че, когато се вгледате в дясната ръка, след това побързайте да погледнете към бъдещето и с нетърпение очаквайте да го направите в миналото.

Часовникът може да ни движи, принуждавайки ни да вървим напред, да спрем, а това показва, че нашето време все още не е дошло. Смятате ли, че часовникът може да излъчва енергия и да промени хода на нашия живот? Ако вярвате в това или просто държите на суетата, изберете своя часовник онлайн: https://timer.bg.

Scroll to Top