Портокаловият цвят – с какво подхожда и как да съчетаваме

Портокаловият цвят се появи на подиума през есенно-зимния сезон 2011-2012 и все още не губи своите позиции.

Водещи дизайнери включват такива цветове в новите си колекции, че той остава весел в мода с дрехи: http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/рокля-бутик, различни аксесоари и дори грим с оригиналните цветове.

Преди да се пристъпите към избора на тези неща, трябва да изберете най-добрата сянка, която акцентира върху красотата на изображението.

Притежателките на светла кожа не трябва да носят оранжеви дрехи, ако прави кожата им е по-мрачна. Най-добре е да използвате този цвят като стилен аксесоар, панталони или обувки.

Притежателките на тъмна кожа могат само да завиждат за почти всички нюанси на оранжево, което им позволява да вземете различни стилни решения.

Комбинацията от оранжево и жълто

Може би най-успешната комбинация е комбинация от портокал и лимонено-жълт цвят. Такъв цвят е тандем и перфектно се вписва с жълти аксесоари. Ако е необходимо да се избере комбинация, може да се носи рокля с цвят портокал и да се допълни с чанта в лимонени тонове. При сак с лимонен цвят, можете да вземете оранжевите сандали, които са идеални за бяла рокля. За да създадете интересни изображения, експеримент с аксесоари, защото те им придава завършеност. Разберете и за: http://marsohodi.eu/2017/09/15/какво-съвпада-със-син-цвят-в-дрехите.

Синьо и оранжево

Дълбочина и лукс подчертан от нюанси на синьото. Този универсален цвят, подходящ за почти всички, без изключение. Този тандем: http://chastno.com/2017/09/18/молив-пола-различните-поводи.

идеално съчетава романтични, скъпоценни модели и придава свобода. В тези цветове ще бъдете неустоими и привлекателни. Може да комбинирате оранжева тениска и дънки или лека рокля и дънково яке, деним с естествен цвят.

Scroll to Top