Как да аранжирате кухнята за повече простор

Искате да овладеете най-вкусните ястия. Готови ли сте да се обзаложите, че всяко помещение може да се трансформира в уникална кухня, да промени цвета, да добавите малко рафтове, с една дума да се направи нещо, за да донесе още по-забавни мигове по време на готвене.

Когато сте решили, че е необходима промяна, един от въпросите, който незабавно изниква е както следва: „В какъв цвят виждам моята кухня“. Тук започва дългият размисъл и обсъждане. Черно, бяло, шам-фъстък и пр. Преди да научите по малко за цветовете разберете и за фирма за почистване, която може да ви е от полза след ремонта.

Предоставяме ви някои съвети при избора на цветове за кухнята:

Кухня в бяло

Бялото и бежовите нюанси символизират чистота, свежест, лекота и свобода на действие, така че е възможно, дори необходимо да се разнообразявам интериора. В светла бяла кухня всеки ще хапва с голямо удоволствие. Само не прекалявайте с бяло, в противен случай ситуацията може да заприлича на обстановка в болницата.

Кухня в черно

Звучи стилно решение. Матирана или гланцирана, тя винаги ще изглежда модерно. Този цвят е в състояние да потопите човек в самосъзнание, но и малко разваля настроението и апетита. Ето защо, съвсем черна кухня – не е вариант за весел домакиня. Черното може да се разрежда с бели или някакви други светли нюанси.

Кухня в червено

Този страстен червен цвят, винаги привлича вниманието и влияе върху динамиката, а не само на нашия апетит. Фактът, че този цвят има стимулиращ ефект върху хората, понякога дори е агресивен. Апетитът, както се досещате, също се превръща в страст, „изгаряне“. Но ако го разредете с кафяво или бежово, тревогата и вълнението незабавно ще намалеят.

Кухня в жълто

Жълтият цвят помага да се концентрирате и да избере най-правилното решение. За други създава добро настроение и приятелска атмосфера. Няма да сгрешите и да, кухнята в този цвят е много уютна и приятна.

Кухня в оранжево

Ако търсите енергията д е винаги е в разгара си, трябва да обърнете внимание на оранжевата гама. Тя винаги ще създаде добро настроение и насърчаване апетита. Наред с това, този слънчев цвят в кухнята винаги изглежда перфектно.

Кухня в зелено

Това е цветът на мира, концентрация и здраве. Кухнята в зелено ще създаде най-новите идеи, но в диетата ще искате да добавите повече здравословна храна. Цветът зелено и най-близките му нюанси могат да навяват настроение и наслада.

Кухнята в синьо

Синият цвят удовлетворява тези, които искат да отстранят апетита и да успокоят нервната система, за да се отпуснат. Това е цветът на мечтателността. Само с тъмносин цвят трябва да сте внимателни, той е в състояние да събуди депресия и предизвика безпокойство. Лесно, обаче може да се разрежда със сините нюанси на бяло, за да изглежда перфектно!

Scroll to Top