Каква чанта да изберете – естествена кожа или еко-кожа

Чанта е важна част от тоалета и аксесоарите на всяка жена. Тя е вид декорация, която допълва модния ансамбъл. Понякога обаче дори стилната жена е изправена пред труден избор. Каква чанта да изберете – кожа или еко-кожа?

Красивата чанта от естествена кожа може да е прекалено скъпа, чанта от изкуствена кожа струва много по-евтино, но цената невинаги е решаваща.

Все повече и повече набира скорост продажбата на еко-кожени чанти, като алтернативен заместител на естествената кожа.

Какво представлява „изкуствената“ кожа

Голямо разнообразие от цветове – ново поколение материал, в това число полиуретан, в тези чанти се наблюдават следните свойства:

Не дишаща материя;

Задържат влагата отвън;

По-стабилна основа;

Намаляват топлопроводимостта;

Хипоалергични са.

В полза на еко-кожата са още, следните характеристики:

Наред със споменатите предимства в еко-кожата, има още едно – финансовата страна. Тя е по-евтина от естествената кожа, а това често е силен аргумент. Така екокожата имитираща естественото, много пъти не може да бъде разпозната от непознавач.

Голяма полза при чанта в еко-кожа е нейната практичност. Тази чанта ще продължи да служи вярно на своята притежателка, защото е практична в ежедневието и при пътувания.

За дамите, които обичат да имат чанта за всички поводи и за всички сезони, екокожата също предоставя повече възможности. В крайна сметка, за сумата, която трябва да похарчите за дамска чанта от естествена кожа, можете да си купите няколко чанти еко-кожа.

От класически модели до авангардни, екстравагантни и индивидуални чанти портмонета, сега дамите могат да избират своите модни аксесоари с или без да се съобразят с тоалет и обувки.

Scroll to Top