Топ 10 начина да се организиратe през 2017 г.

В началото на новата година е време, за много промени в живота. Може да направите опресняване в живота си и да получите организираната, за която винаги сте мечтали. Започнете с поставяне на цели за годината. Това може да бъде поразително, ако успеете да се преборите със задачите, ако сте на път да направите най-добрата година 2017. Ето няколко идеи, за да получите вдъхновение.

  1. Почистете семейните шкафове

Всяко домакинство има поне един шкаф, чекмедже или ъгъл, където се поставят случайни неща от всеки член, а с времето и се натрупват. Когато децата пораснат, те неминуемо растат и всички играчки, дрехи и вещи стават в повече особено около Коледа. Тогава е иидеалното време да се правят подаръци с настолни игри, книги, дрехи, меки играчки и спортни съоръжения. Сега може да помислите за благотворителна цел и да раздадете старите си неща на квартални деца, сираци и пр.

  1. Обадете се на приятелите си

Отдалечете се от екрана и се обадете на стари приятели. Срещнете се с тях, направете нещо приятно, което отдавна не сте правили.

  1. Актуализация на правилата

Сега е идеалният момент да се спрете и да помислите за голямата картина, да актуализирате всичко в дома. Ако ви трябва демонтаж на мебели или изнасяне и изхвърляне, винаги може да повикате на екип или приятели на помощ.

  1. План за пътуване

Задаване на бюджет е първото, от което се нуждаете. Помислете къде искате да отидете и се отдалечете колкото е възможно повече от дома. Само няколко седмици създават красиви спомени, независимо дали това е намиране на топлина през зимата в Хавай или опаковане на автомобила за къмпинг. Отправете се за дълъг уикенд.

  1. Де-боклуци в килера

Ако килера е зарибен с пакетирани закуски, вземете една торба за боклук и се откъснете от всички храни, съдържащи захар, химия и полуфабрикати.

  1. Прегледайте старите снимки

Повечето от нашите снимки са в цифров вид в днешно време, но всяка къща има срок. Купища прашни албуми или няколко кутии със семейството са чудесен архив за вечни времена. Не забравяйте обаче да ги почистите от прах и паяжини и старателно да приберете по кашони. Запазете спомените си за вечността чрез заделяне на няколко часа седмично. Може да сканирате всичко в компютъра или на твърд диск.

  1. Акт на доброта

Изследванията показват, че правим нещо хубаво за някой друг и това в депозит ни носи щастието. Да помогнем на майка да се качи в автобус с детска количка, да направим вечеря за съсед или да направим комплимент на някой на касата, за да го накараме да се почувства добре наистина си заслужава.

  1. Започнете проучване на родословното си дърво

Нашите семейни истории могат да направят за завладяващ четене. Сглобяване на парчета на вашия потомствен пъзел е не само един забавен начин да мине известно свободно време, но това е чудесен подарък за вашите деца и внуци.

  1. Прочете класически роман

Всички ние имаме малки библиотеки с класически романи, които сме си обещали, някой ден да прочетем. Сега е момента да го направите.

  1. Научете се да медитирате

Няколко минути на ден, за да поддържате зает ума, да дишате и да изградите тои здравословен навик, ще Ви помогне да постигнете всички други неща, от вашия списък за 2017 със задачи.

Scroll to Top