Как да проектирате стая или цяла къща в ориенталски стил

Кухнята в източната стил обобщава по вид и притежава най-малко мебели, изобилие от балансирани ястия и широка гама от кухненски прибори, изработени от мед, месинг, цветно стъкло и сребро. Този стил не може без позлата, гравирането и моделите. То може да заема много специално място в къщата, която е трудно да си представим без шик. Допълнена с богат килим с дълъг косъм и коприна и гладка стена с декорация.

Често в подобен интериор задължителен елемент е многото сатен, брокат и коприна по възглавници, покривки и стени.

Интериорът на модерната спалня в ориенталски стил представлява минимализъм и пълна функционалност. Малки маси, маси и столове, ниско легло и възглавници, вместо столове са задължителни елементи от интериора.

За зониране на помещенията се използват само леки мобилни прегради и екрани. Идеално допълнение към модерния интериор са спалня екзотични растения. За азиатски вариант са типични просторните стаи на околната среда, както и за арабския интериор в ориенталски стил. Украсени по този начин, всяка стаята винаги ще изглежда екзотично, уникално и впечатляващо, а в нея домакинът и гостите ще се чувстват уютно и топло.

За да очарова от красотата и елегантността на интериора в източната стил не трябва да се поставят несъвместими неща. Трябва да са определени елементи. Например, дюшеме с широк борд от бамбук. Ако на пода в стаята е проектиран в камък, за стайлинг му трябва да се използват материали като пясъчник, мрамор, оникс, тюркоаз и така нататък. Благодарение на огромния набор строителни материали, може да изберете модерни продукти на по-достъпна цена, която ще създаде илюзията за естествен под направен от дърво или камък. Основният материал на стените е камък добре прилепнал, гладко полиран. Стените са направени в меки кремави цветове, теракот и пясъчен разтвор. Таваните могат да са в съответствие с цвета на стените или да бъдат чисто бели.

Азиатският стил се характеризира с малки елементи от хартия или копринени фенери и големи естествени тела. Източният стил и дизайн на помещение предполага контурите на меки обекти, без остри ъгли и преходи, богато украсени крака. Леглата също са много ниски, често с балдахин.

Ето и контакт с фирми, които може да са полезни в услуги за дома:

EVROSONDA.COM

EVRO5.COM

DEPO.BG.

Scroll to Top