Автомобилният транспорт и авто сервизите

Автомобилният транспорт заема голям процент от превоза на пътници и товари. Независимо от това, че през последните 10-15 години с ускорени темпове се развива базата на ремонта и поддържането на автомобилите, все още има несъответствия между възможностите и нуждите за ремонт. Научете как да си набавите всякакви важни авто части, от този адрес: Цената на новите и употребявани авточасти.

Материално-техническата база за различните видове авторемонтни дейности износва развитието на автомобилния транспорт в страната и не е в състояние да отговори на нарасналите нужди, както в количествено, така и в качествено отношение.

Сега с основен ремонт и поддържане на моторни превозни средства в страната се заангажират стотици автосервизи, за разлика от положението преди години, когато такива са били съсредоточени само в дейности на автомобилни заводи и са наброявали едва десетина.

Организацията на работата, качеството на ремонтите и степента на механизация на отделните звена зависи от основни насоки при ремонт на автомобил. Такива вижте повече тук:

http://chastno.com/2017/04/23/%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D0%BD%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%B8-%D1%83%D1%81%D1%8A%D0%B2%D1%8A.

За разлика от ремонтните дейности в страната автомобилното производство липсва. За сметка на това се ремонтират десетки и хиляди автомобили и агрегати.

Изоставането на автомобилното производство в миналото се дължи на експлоатационният пробег на автомобилите, който в повечето случаи надвишавал 40-50% от пробега за нов автомобил. Водеща причина за това са малките експлоатационни последици с отрицателно действие, дължащи се на некачествен ремонт. Ето, защо е важно не само да бъде избран добър сервиз, но и качествени авточасти.

Повече разкази и истории, може да разгледате и на адрес: http://razkaji.eu.

Scroll to Top