Как да организирате вашите складови помещения, без да навлизате в подробности

Хората обичат да съхранявате неща и да ги пазят далеч от пътя. Няма нищо лошо в това. И все пак, когато предметите са смесени и оставени на произвола на съдбата, това може да се превърне в кошмар.

Също така е напълно възможно, ако имате твърде много неща да помислите за извозване с камион.

Може да притежавате комплект антични чинии, или старинни мебели, голямо пиано или неща, които просто не се вписват в дома и живота ви. Помислете за благотворителност.

Всичко от което имам нужда

Първото нещо над което трябва да се помисли е колко място за съхранение имате и колко стари елементите ще са ви необходими? Вашите спомени от детството, семейни ценности, насипни храни, артикули. Всичко това, всички ние държим поради различни причини.

След като решите какво да изхвърлите, трябва да направите цялостно почистване. Ако още не сте посетили вашето мазе от години, може да се наложи да пожертвате целия уикенд. Можете също така да се разделите с работата, която ви подхожда най-добре.

Мисли „извън кутията“

На следващо място, трябва да се уверите, че имате средства за борба с елементарното. Стенни рафтове, разбира се. Можете да ги инсталирате почти навсякъде и винаги ще имате лесен достъп до елементите, от които се нуждаете.

Използвайте кутии, щайги и чували, но също така и да бъдете креативни. Ретро стълба може да бъде стилен начин да се организирате някои одеяла. Ако никога не сте използвате вашата камина, само почистете и съхранявайте някои книги.

Подредете предметите по категория или честота на употреба и поставете етикет. Лесно е да се създава списък, които винаги да стои по-удобно. Най-често това е куп от малки неща, които ни подлудява. Не забравяйте, че стратегията за разделяй и владей работи най-добре тук.

Можете да създадете отделения в кутии или проста закачалка; може да се използвате колиета, ако не разполагате с подходяща кутия за бижута.

Има много начини да бъдете по-организирани и подредени. Ако все пак нещо не се вписва добре в интериора ви, винаги може да изхвърлите с depo.bg.

Scroll to Top