Има ли красиви рокли за жени с наднормено тегло

Всеки знае, че стилен външен вид, не може да има само за онези жени, чиято форма съответства на приетите идеали. И ако вие пак сте собственичка на апетитни форми не трябва да се разстройвате, защото няма лоши фигури, а само неправилно съвпадащи дрехи. Помнете, че правилно избраната дреха, може да направи връзката – привързаност за цял живот.

Днес ще се опитаме да се справим с този проблем. Първото правило за закръглени момичета е избор на дължина рокля. Такава трябва да е над коляното. В противен случай, силуетът ще изглежда по-нисък, а реално пълните дами трябва да изглеждат издължени. Необходимо е също така да се избегне подчертаване на всички недостатъци на фигурата. И още един съвет за жени с наднормено тегло: Не се страхувайте да експериментирате. Можете да опитате модел с висока талия и пола във формата на трапец. Вижте такава дамска рокля с пола тип клош.

Винаги строги рокли – едва ли мислите, че по-строги и красиви модели рокли могат да бъдат използвани, само за работа в кампании. Оказва се, че доста голям брой модни дизайнери са създали строги модели, които са подходящи не само за ежедневието, но също така за различни празнични събития. Разликата между строг и редовен образ рокли за коктейл е липсата на неприлично дълбоко деколте и екстравагантни врязвания по бедрата или гърба.

И ако искате да изглежда елегантно, трябва да дадете предимство на строга вечерна рокля със средна дължина. В този случай може да направите подмяна на гардероба и не е необходимо да се носи черна рокля. В този случай, напълно подходящи са в цвят малахит, лилаво или кафяви нюанси. Основното нещо е, че цветът се комбинира с вида на външния вид. Най-популярни през този сезон ще бъдат модели като вечерна рокля с удължени ръкави. Този стил е доста прост, но в същото време много елегантен.

Що се отнася до стила на обличане, новостта на този сезон може да се счита за трикотажни модел. Тук трябва да сте внимателни с модел. Не избирайте широки и изпъкнали елементи, които могат да добавят няколко допълнителни сантиметра в областта на талията и ханша. Между другото, тези рокли могат да съчетават не само трикотаж, но и кожа, дантела или трико. Струва си да се обръща внимание на вечерна рокля, която не отговарят изцяло на каноните на офиса. Опитайте съвети за избор, за да се почувствате специални!

Scroll to Top