Вашият матрак може да действа като радиационна антена

Може да се изненадате да разберете, че матракът, на който лежите може всъщност да действа като радиационна антена. Това е проблем, защото всички знаем, че антената ще разшири електромагнитни вълни, и някои електромагнитна радиация е свързано с някои видове рак. Едва ли някои би искал да прекара една трета от живота си лежейки в електромагнитно поле, но това е точно това, което правите, ако матрак съдържа някакъв метал в състава си.

Кои матраци действат като някои консумативи, например антена?

Ако имате метал във вашия матрак или основа (например намотките в основата на матрак), то знайте, че металът може да действа като антена. Всяко FM или телевизия ще излъчва радиация на определени честоти и ще се усилва от метала във вашия матрак. При слаби електромагнитни вълни се включват и от всякакви метални предмети на специфична дължина на размер, които съответстват на дължината на вълната на специфична честота на електромагнитното излъчване (EMR). Всяко парче метал има подобен, електромагнит на вълна, а това определя честота като антена. То не трябва да се „поглед“ като антена, да се държат по същия начин.

Дали Вашият матрак, което действа като антена и вреди ли на тялото?

Изследователите забелязали, че в Япония, темповете на рак на гърдата и рак на простатата са много по-ниски, отколкото в западните страни. Една от причините, които отбелязали в тази разлика били нивата на раковите образования, а статистиката е извлечена от хора подложени да спят на различни легла. Вижте повече за матраци, които са една чудесна алтернатива.

Изследователите подозират, че електромагнитното поле на матрак в комбинация с други фактори, имат различия дори по отношение на японския и Западния живот. Поради това не е 100% сигурно, че електромагнитното поле е основната причина за увеличаването на гърдата и рак на простатата.

Тази ситуация е сложна област и трябва да сме наясно, че все още има несигурност относно точния връзката между риска от рак и електромагнитно излъчване. Преглед на много изследвания показват, че връзката зависи от вида рак и вида на електромагнитно лъчение. Така някои видове електромагнитно лъчение могат да предизвикат някои видове рак, но не други видове.

Във всеки случай, за нашите цели, трябва да сме загрижени за премахване на ефекта на матрака като антена. Премахване на електромагнитните полета може да е най-безопасното нещо, което може и трябва да се направи. Вижте още за 4 причини, поради, които се нуждаете от матрак със защита.

Scroll to Top