Това ли е краят на настолният и преносим компютър

Как мислите, дали краят на настолните компютри се приближава? Не, аз не мисля така!

Ако имате поглед към най-новата операционна система на Microsoft (Windows 8), мисленето ви за нещата ще изглежда много различно за потребители на Windows.

Това е донесло много да спорим дали сме свидетели на края на настолните компютри , какъвто го познаваме.

Ограничения за таблети

Въпреки, че много ще твърдят, че това е само въпрос на време преди таблетите ще бъде толкова лесно да се използва като настолни компютри. И все пак много хора си предпочитат компютър или лаптоп. Научете повече за ремонт на телефони.

Таблетите са страхотни за имейли, сърфиране в мрежата, социални медии, но когато става въпрос за правене на нещо продуктивно мястото няма да е остатъчно с таблети и едно докосване на екрана. Проверете за ремонт на лаптопи.

Игрален

Въпреки че няма съмнение, конзолата за лидер на пазара за игри и има причина те все още се правят най-новите игри за PC. Винаги ще има хардкор геймъри, които предпочитат настолен или захранващ се лаптоп с една конзола.

Възможност за надграждане

Това е мястото, където ограничените размери на ъпгрейди, могат да направят или не възможностите за надграждане.

Какво означава това ли – става дума за постоянно закупуване на нова и нова тенденция. Лаптопите могат да бъдат модернизирани лесно с батерии за лаптоп, въпреки че не са много надстроявани (само паметта и твърдия диск), но това не е един и същ настолен компютър. Доста всяка част на работния плот и може да бъде обновен.

Размер

За едни преносимост и ниско тегло, а за други малки размери на монитор. Замислете се, кое за вас е по-важно – продуктивността или това какъв обем данни може да помести или каква работа да вършите на него.

Заключение

Не мисля, че сме свидетели на края на работния плот или лаптопа и мисля, че те ще бъдат с нас в продължение на години напред. Мисля, че това е случай на хората, които използват различни устройства за различни задачи в бъдеще. Ако имате специфични нужди с вашият преносим PC, проверете в сервиз компютри.

Scroll to Top