Топ нещата, които ще направят всеки полет по-комфортен

Може би сте преминали през вашия контролен списък за предварително пътуване поне 10 пъти. Може би куфарът ви е пълен, а сега всичко, което е останало е да опаковате вашата лична позиция. Предстои ви дълъг полет?

Имаме няколко позиции, които не искате да оставяте след себе си. Те са умопомрачителни и ще направят всеки полет по-комфортен.

Многократно пиене на вода

Дехидратацията е номер едно виновник за дългите полети, намаляване на pH нивата на кожата и нейното изсъхване. Това отслабва имунната система. Предвидете си сгъваема бутилка вода, която не заемат много място и се прибира лесно.

Не забравяйте да се уверете, че вашата бутилка е празна преди преминаване през линията за сигурност.

Слушалки

Особено при дълги полети стандартни слушалки ще са много важни за вас в продължителен период от време. Уверете се, че сте опаковали слушалките. Такива ще са ви от полза да се изолирате от шума, когато искате малко дрямка.

Закуски

Видът на храната, която ядем по време на полет ще направи пауза или реакция на организма. При много хора дългите разстояния се отразяват дори след пристигане на желаното място. За да не се стига до там, предвидете си храна, която понася за вашия стомах и капризи.

Шал, които изпълнява роля на одеяло

За да се избегне хладината в самолет, носете шал, който лесно да ви покрие, когато се налага.

Мека книга или списание

Вземете с вас една форма не-електронно забавление, която да ви разсейва при излитане и кацане, или всеки път, когато искате почивка от екраните. Не забравяйте, че съвременните технологии, носят, както някои ползи, така и вреда.

Някои леки хапчета

Билков чай или хранителна добавка за намаляване на стреса по време на полет ще е чудесен начин да се отпуснете от напрежението.

Вече може да направите покупка на евтини полети и да планувате вашето пътуване със самолет.

Scroll to Top