Модни тенденции с рок привкус за това лято

Когато живакът в термометрите започне да скоча, бъдете подготвени за парлив идните дни. Осигурете си докосване от гардероба и се наслаждавайте на предстоящите мигове лятото.

Може да избирате смели цветове, които си партнират с ризи или блузи, дънки, MIDI поли, разкроени поли или рокли. От тях може спокойно да направите големи инвестиции.

Оксфорд щампи също са на мода. Можете също да опитате каре и райе, тъй като те са чудесен летен избор. Съчетавайте ги с туника ЛАТИНА в пастелни тонове, които също се открояват добре.

Цветове: Този сезон е цветната палитра за дрехи изглежда доста претенциозна. С марсала, цветът на годината се случва лятната мода навсякъде. Човек трябва да се експериментира с тоновете на слива, бордо и грозде. Ако искате да играете на сигурно с цветове опитайте пастелни нюанси, бели с плисък от цветове.

Модели и дизайн: Отделно от цифровите отпечатъци, други модели също трябва да бъдат създадени. Екзотични японски гравюри не бива да се пропуска. Съчетани с цифрови отпечатъци, геометрични фигури и илюзорни отпечатъци те са натурални, вдъхновени за силен жени.

Тенденции за мъже и жени: Изглежда, че комфорт ще се произнесе в модна тенденция. Тази година за момчетата се предлагат удобни панталони и ризи. Това лято, дори и за мъжете облеклото ще бъде предимно комфорт, който си партнира с някои съкращения. Човек може да експериментира със страхотни панталони, къси или по-тесни панталони, като същевременно добави малко драма с късо лятно яке или жилетка.

Флоралните мотиви са също така и за мъжете, но този трик е, че не се прекалява с тях. Флорални щампи върху папийонка, якета, ризи оксфорд панталони, или тесни панталони с нотка на цветя ще говорят за лятна свежест.

Цветове: Тази година изявление правят и летни сиви и неуловими неутрални цветове, заедно с прашно синьо, ледено синьо и акценти на метални нюанси, аква и оранжево. Докато Оранжевото е новото черно, тонирано от пастели също ще доминират на цвят.

Бохемският вид се съюзява с класически ризи или по-светли нюанси якета.

Добавете спортно докосване с маратонки, чанти ръчна изработка с пискюли, класически кожени колани.

Добавянето на чанта в ръка и хладен модел обувки може да бъде чудесен вариант, ако искате да пропуснете аксесоарите напълно.

Модели и дизайн: Дори цифровите отпечатъци вече набират скорост. Има и други модели, които определено трябва да се опитат това лято. Докато човек избира флорални щампи, екзотични японски гравюри, не трябва да се пропускат и цифрови отпечатъци, геометрични щампи и илюзорни отпечатъци по дрехите.

Всякакви разпечатки, които са вдъхновени от природата или по друг начин са твърде силни този сезон.

Scroll to Top