Топ съвети как да купите дрехи онлайн

Ако обичате дрехите, но мразите да се налага пътуване или посещения в търговския център, да чакате на опашка пред съблекалнята, ще ви харесат на пазар онлайн. Облеклото изпревари електроника като потребителите му все повече нарастват. Със страхотни снимки и лесни за навигация страници, може да откриете вашата КЪСА РОКЛЯ ЛАСТИК или малката черна рокля. Пазаруването от дома, никога не е било по-лесно.

Преди да започнете направете проверка на наличността в гардероба. Там със сигурност ще откриете много дрехи, които да са в точните размери. Такива ще са ви нужни при пазаруването онлайн.

Проверете за материите. Във виртуалните магазини, често най-голямата трудност е свързана с факта, че материята не може да се докосне. Усещането от материал, е също толкова важно, както размера. Няма нищо по-лошо от това да поръчате нова рокля, а едва при обличане да разберете, че плата се чувства като шкурка по тялото ви. Ето, защо изберете магазин, който предлага подробни описания на своите продукти. Ако не сте сигурни в нещо, обадете се на посочените за целта контакти и попитайте.

По същия начин стои и въпросът около цвят или размери. Всеки магазин, който държи на репутацията си предлага таблица с всички размери. Чуждестранните сайтове, а вече и много български, предлагат номерации по европейски и UK.

Минете през гардероба и откриете дрехи с любимите ви материи. Вижте и за видът, който продава съдържанието на тъкани в тях. Това се отбелязва върху етикетите, а и така ще предотвратите риск от някаква алергия (в случай, че сте имали такава към някои съставки).

Обърнете внимание на материалните, но и на съчетанията цветове. Много пъти цветовете се разминават с това, което е показано на снимката с манекена в сайта. Ако не сте сигурни дали е точния цвят, който желаете обадете се на телефона и уточнете. Много онлайн магазини за дрехи предлагат преглед и проба на поръчаните продукти.

Проверете и за гаранцията, която се дава и в какъв срок може да бъде заменена или върната една дреха.

Scroll to Top