Имате ли нужда от аларма на кола

Много нови автомобили са оборудвани с вградени функции за безопасност. Но има още предимства за закупуване на Автоаларми GIORDON за предотвратяване кражби на коли? Тук са плюсовете и минусите.

Може да се каже, че е спорно въз основа на личен опит и това къде живеете дали е по-добре да поставите допълнителна аларма на автомобила или да разчитате на вградената такава.

Моделите автоаларми са изминали дълъг път през годините. Някои от продуктите са добавили сложна технология, като отдалечени стартери и двупосочни пейджъри, на водачите, които да информират при тревога.

И производители на нови автомобили са засилили мерки, за да се осигури повече функции за сигурност на превозните средства, за да ги направят по-трудни да се откраднат.

Предимства на автоаларми

Нов парктроник в повечето нови коли идват със система за блокиране, която предпазва автомобила от движение без правилния ключ – по същество приключват дните на окабеляване, в който някой може да бъде заобиколен от запалителната система в автомобила, като свързващи кабели, при стартиране. Някои нови автомобили също са оборудвани с GPS устройства, които могат да определят точно къде се намира откраднатия автомобил.

Това не бива да притеснява собственика дори по време на път и с най-новите функции за сигурност, които са стандартни, високо оценени от компании

Съществуват основно два вида аларми, от които да избират собствениците на автомобили. Те са: пасивни и активни. Пасивните аларми се активират автоматично, когато водачът изключва колата и заключва вратите, докато водачите на активни алармени системи, трябва да активират един бутон, за да се активира активната аларма.

Звукови сигнализации са моделите на защита за автомобила, които сигнализират, чрез светлини. Тези видове са все още популярен избор сред потребителите. Те разполагат с различни сензори, които се задействат и предизвикат алармата да се включва.

Друг вариант е тихата аларма. За разлика от звуковите сигнализации, тиха аларма уведомява собственика на колата чрез мобилно устройство, което си е потенциален пробив на пазара днес. В тези случаи, експерти препоръчваме да се свържете с полицията.

Това е най-общото, което трябва да знаем, ако сме собственици на автомобил.

Scroll to Top