Как да си съчетаете ламинат с интериора на дома

Най-добрият ни съвет е да се спрете на прости решения. Направете избор, който ще позволи на общата стая да направи изявление. Мислете за пода, както на сцената за цялата визуална зала в „действие“ и съчетайте с шкафове, плот и тела. Това е може би най-добре от това да избирате измежду сложни решения или сложни модели. Достатъчно е да се стремите към баланс между всички елементи. Такъв може да предложи Трислоен паркет Kährs Linnea Habitat Village Oak (Дъб Вилидж).

Изборът на ламинат за Вашата кухня може да се окаже трудна задача, особено когато влизате в процес на ремоделиране без специфичен дизайн тема или мотив в ума. Вашата кухня може да помогне, като ви предоставя различни възможности за избор, съвети материални и цветови комбинации. Но визуализиране как всяка част от помещението ще се побере заедно за крайния продукт може бързо да се превърне в объркващ процес.

Бели шкафове с черни плотове

Тук най-важно е да се запази основния цвят в схема с общ цвят, като антично бяло, и да подчертае по-смели цветове чрез по-малки аксесоари, уреди и детайли. Изберете шкафове и подове, които позволяват да промените темата на Вашата кухня е, без да се налага да замените скъпо целия под.

Обърнете внимание на цветовата палитра

Започнете с определяне на обща схема за цвят. Използвайте диаграма, за да се определите кои цветове се допълват един друг и акцентирайте на не повече от два цвята. Запомнете: най-добре е да се запазите двата доминиращи цвята, като ги оставите взаимно да се допълват, а не да контрастират.

Започнете с избор на плот

Избери си плот първо, защото тази тенденция е най-скъпият продукт. Също така, в зависимост от материала, плота, може да варира в своя индивидуален цвят и стил. Координирайте избора на цвят с този на подовата настилка, която да завършва в единна структура. Можете да координирате с вторичен доминиращ цвят, разделящ на зони помещенията.

Завършете със стил, аксесоари и акценти

Подчертавайки е лесно – и трябва ли да бъде последната стъпка. Смелите цветове ще свършат отлична работа, малки декоративни аксесоари и малки кухненски уреди. Металните цветове могат да бъдат използвани, за да се подчертае и озарява вашето пространство и избор на цвят. Можете да помислите за вид с хром, които да си партнира с осветителни тела и електроуреди, месингови копчета и аксесоари или златни или сребърни акценти.

Scroll to Top