Мода от няколко ката дрехи

В големите студове най-малко усилие отнема пренебрегването на елегантността в името на топлинката и комфорта на тялото. Именно тогава заговаряме за мода с няколко ката дрехи.

Или казано по друг начин идва момент в годината, когато се „навличаме“ повече от обичайното. Заприличвайки на ескимоси, много от нас забравят за стилната и добре изглеждаща визия, която могат да имат дори в топове плат.

Модните дизайнери дават някои съвети за това как да се обличаме по начин, който едновременно да е практичен, топъл и стилен. Ето и някои насоки в модното напластяване с дрехи:

Ключът в това да не изглеждате прекалено навлечени с дрехи на няколко ката е като подберете правилните и ги поставите в определен ред. Препоръчително е да започнете с най-тънката дреха, например копринена риза с дълъг ръкав и да преминете към кашмирения пуловер. Трябва да направите тоалета си така, че винаги да може да свалите един пласт, ако се налага и ви стане много топло.

Експериментирайте с неочаквани комбинации, като фино поло, облечено под карирана риза. Важно условие тук е дрехите да не са прекалено широки или дебели. Цветовете също имат значение, няма да сгрешите, ако заложите на неутрални цветове, тъмносиньо и тъмночервено.

Балансът в тоалета е от огромно значение. Ако решите да облечете някой любим пуловер, то поставете отдолу риза или поло с дълъг ръкав, а панталона или джинсите, нека да са тесни, тъмни или прави (пола, панталон).

С колан може да придадете повече дизайнерско излъчване на тоалета. Експериментирайте с различни модели колани. Колан може да поставите върху пуловер, блузон, ризи, рокли, туники, сака, връхни дрехи. Тук няма ограничения, а само съчетаване с телосложение и останалия тоалет.

Идеални за създаване усещане за мода на няколко ката са плетените рокли. Изберете фини изчистени кройки над коляното, които да носите с плътен чорапогащник или клин, тесни джинси, сака, жилетки.

Scroll to Top